20 сентября черная дата для журналистов Днепра: зажгите свечку

В Днепре завтра, 20 сентября, в каждом коллективе вспомнят об умерших коллегах-журналистах, а в церкви пройдут службы и проведут молебни. 
В этот день отдают дань памяти украинским журналистам.
Об этом корреспондент "Днепровской панорамы" узнал из сообщения пресс-центра Днепропетровской областной журналистской организации.
"Журналісти Дніпропетровщини, як і працівники засобів масової інформації всієї України, уже традиційно в третю п’ятницю вересня відзначають День пам’яті українських журналістів.
У цьому році ця дата випадає на 20 вересня.
Цей день почали відзначати з 2007 року після загибелі українського журналіста Георгія Гонгадзе. Загалом за роки незалежності України в масштабі всієї нашої держави загинуло понад сімдесят чоловік. Нині, на жаль, ця цифра зростає. Ось така вона страшна статистика наших журналістських буднів. Ми ніколи не повинні забувати цих людей. Ми повинні їх пам’ятати. Водночас треба пам’ятати й усіх інших журналістів, які роками й десятиліттями трудилися на нелегкій журналістській ниві, а нині, на жаль, пішли за Межу Вічності. Згадайте в День пам’яті цих людей у кожному колективі засобів масової інформації. Давайте всі разом поклонимося їхній світлій пам’яті. В кожному трудовому колективі, як і в кожній журналістській організації Дніпропетровщини, згадують цих людей по-своєму. Головне – не забувати, головне – пам’ятати. 20 вересня о 10 годині ранку, також уже традиційно, Панахида Пам’яті відбудеться в Свято-Троїцькому соборі обласного центру. Запалимо разом Свічу Пам’яті тим журналістам, які пішли за Межу Вічності…", - написано в сообщении.
жур Напомним, ранее мы писали С 1 октября начнут изымать очень ходовые монеты: в это трудно поверить Савченко станет ведущей «острой» передачи на канале Медведчука В Днепре в маршрутке 127 происходят страшные вещи (Видео)