21 лютого у Дніпрі відкриється фотовиставка газети «День»

21 лютого у Дніпрі відкриється фотовиставка всеукраїнської газети «День». Тематика ХХ Міжнародного конкурсу – «Фото першої шпальти». Дніпро стане першим містом, де презентують близько 200 найкращих знімків, на яких зафіксовані найважливіші події минулого року. У фотоконкурсі брали участь і професійні фотографи, і аматори.

«Вже третій рік поспіль у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця» у нашому місті відбуваються дні «Дня». Ці виставки дуже популярні серед мешканців та гостей міста, на них завжди багато відвідувачів. Ми знаємо, що редакція наразі готує для міста особливий подарунок – свіжий випуск глянцевого додатку до газети «Маршрут № 1», присвячений Дніпру. У ньому – про історію міста та плани розвитку», – зазначив керівник Художньої ради при міському голові Григорій Гельфер.

Відкриється виставка 21 лютого, о 16:00, у Музеї українського живопису (пл. Троїцька, 5А). Працюватиме вона до 14 березня. Вхід безкоштовний.

«Виставка газети «День» уже не перший рік розпочинається саме з Дніпра. Це місто, яке відіграє дуже важливу роль у житті всієї країни. Загалом позиція дніпровської міської влади, мера – це гарний приклад і для інших міст. Місцева влада не тільки сприяє організації фотовиставки, а й регулярно поповнює шкільні та масові бібліотеки міста-мільйонника книжковими новинками «Дня». Так, незабаром на полицях читалень поруч із іншими виданнями газети, що детально висвітлюють важливі події української історії, з’являться примірники книги «AVE. До 100-ліття Гетьманату Павла Скоропадського», – додав власний кореспондент газети «День» у Дніпропетровській області Вадим Рижков.