300 осель залишились без газопостачання: яка ситуація на Дніпропетровщині на 166 добу війни

Протягом дня ворог кілька разів обстріляв Криворізький район. Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на Telеgram-канал голови ДОР Миколи Лукашука.

Вдарили по Великій Костромці: там пошкоджено будівлю ліцею, також зафіксовано часткові руйнування житлових будинків. Через обстріл пошкоджено і газопровід – близько 300 осель залишились без газопостачання. Тривають відновлювальні роботи. 

З РСЗВ окупанти били і по прикордонним територіям Апостолівської та Широківської громад. За межами села Ганнівка горіла суха трава. На щастя, внаслідок обстрілів жодна людина не постраждала.

В інших районах Дніпропетровщини день минув тихо. Ситуація в області залишається контрольованою, окупаційних військ в регіоні немає. 

Вкотре нагадую про правила безпеки, якими не можна нехтувати. Бережіть себе та своїх близьких. Триває шостий місяць звитяжної боротьби України проти російських окупантів. Віримо в ЗСУ, в Президента, працюємо на свою державу. В планах – тільки Перемога, і ніяк інакше, - пише Микола Лукашук.

Читайте також: Ворог знову обстріляв Дніпропетровщину: на місці спалахнула пожежа