Анатолій Гриценко представив свою команду на Дніпропетровщині

Анатолій Гриценко з командою завітав до Жовтих вод і Кривого Рогу, про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова обласного передвиборчого штабу у Дніпропетровській області Герман Назаренко. (https://www.facebook.com/herman.nazarenko.public/posts/254342278781421) «Поки в Анатолія Степановича був ефір на 34 каналі, частина спікерів, а саме Єгор Фірсов, Микола Катеринчук, Віктор Трепак, Іван Апаршин, Дмитро Добродомов, Віктор Чумак і Світлана Заліщук поїхали до Жовтих Вод. Дякую кожному мешканцю, який знайшов можливість прийти на зустріч. Не очікував, що буде так багато прихильників», – пише Герман Назаренко.
«Марш єдності заради миру» проходить у багатьох містах України. У Жовтих Водах марш зібрав кілька тисяч городян. А у Кривому Розі, у театрі ім. Шевченка, відбулася зустріч із мешканцями Кривого Рогу. «Повний аншлаг. Люди втомилися від порожніх лозунгів діючої влади, вигаданих рейтингів і популістських обіцянок з боку інших кандидатів. Мешканці Кривого Рогу обирають чесних», – так описав настрої виборців Герман Назаренко.
фф Варто зазначити, що Анатолій Гриценко – це перший кандидат в президенти в історії виборів в Україні, який представив кандидатів на ключові державні посади та зміг об’єднати демократів. Наприклад, Дмитро Добродомов зняв свою кандидатуру з виборів президента заради об’єднання демократичної опозиції.
«Я особисто зняв свою кандидатуру з президентських перегонів. Тут стоять люди, які відклали свої амбіції, партійні амбіції, розуміючи, що нам потрібна адекватна людина при владі. Порядна, професійна, патріотична, чесна людина», – наголосив Добродомов.
Боротьба з корупцією, справедливий суд, незалежність України від зовнішніх поставок газу, безпека в Україні – саме ці задачі у пріоритеті для Анатолія Гриценка.
«Я знаю ,що Жовті Води проголосують відповідально, не поведуться на клоунаду. Вони розуміють, що 1 квітня нам потрібно відчувати себе впевнено і знати, що попереду надія та перспектива», – сказав у своїй промові кандидат у президенти України Анатолій Гриценко.
У Кривому Розі мешканці міста прийшли послухати команду Анатолія Гриценка цілими родинами. Городяни підтримали прагнення «Об'єднаної демократичної опозиції» зупинити трудову міграцію, збільшити середню зарплатню до 700 євро та нарешті подолати корупцію. Дехто під час «Маршу єдності» вже визначився зі своїм вибором на 31 березня.
«Я йду тільки на один термін. Щоб у нас через п’ять років була можливість тут зустрітися і сказати, що народжуваність стала вище, всі повернулися з-за кордону. І це буде супер. І що зарплати в нас будуть 700 євро», – підкреслив Анатолій Гриценко.
29 березня «Марш єдності заради миру» відбудеться у місті Дніпро на Фестивальному причалі.