АТБ запускає безкоштовну доставку термінових гуманітарних посилок «АТБ-пошта»

Корпорація АТБ запускає можливість безкоштовної доставки термінових гуманітарних посилок для переселенців, благодійних організацій та волонтерських центрів у деякі регіони країни. Запуск послуги «АТБ-пошта» впроваджене з урахуванням складнощів у роботі офіційних кур'єрських служб в Україні, а в деяких випадках із суттєвим подорожчанням їхніх послуг. 

Транспортне підприємство компанії, враховуючи наявне транспортне сполучення та за підтримки працюючих магазинів мережі й розподільних центрів, зможе безкоштовно надавати можливість отримати таку послугу. На сьогодні термінова доставка гуманітарних посилок здійснюється у напрямках:

  1. Львів – Одеса;
  2. Львів – Дніпро – Харків;
  3. Одеса – Львів;
  4. Одеса – Дніпро – Харків;
  5. Дніпро – Одеса;
  6. Дніпро – Львів;
  7. Харків – Дніпро – Одеса;
  8. Харків – Дніпро – Львів.

Для того, щоб скористатися послугою «АТБ-пошта» необхідно заповнити відповідну форму у сервісі  «Звернення організацій» на офіційному сайті компанії з приміткою «Запит на послугу "АТБ-пошта"  https://www.atb.ua/page/contactus 

ВАЖЛИВО!

Для безплатний доставки будуть приймаються посилки з обмеженнями за розмірами та вагою: 50см х 50см х 70см, до 30 кг.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної військової агресії на території України Корпорація «АТБ» надала українцям допомогу продуктами харчування та товарами першої необхідності на суму понад 200 мільйонів гривень.

Основні зусилля компанії спрямовані на надання допомоги мирним жителям під час евакуаційних заходів, населенню у містах прямих бойових зіткнень, медичним установам та дитячім лікарням, волонтерським організаціям та рухам, місцям тимчасового знаходження переселенців.