Дніпропетровські поліцейські навчали малечу правил безпеки

До новорічних свят маленьким дніпропетровцям влаштували пізнавально-розважальний квест «Святий Миколай шукає захисників!». Разом із новою поліцією малеча демонструвала обізнаність та кмітливість у творчих і спортивних конкурсах. 

Біля Літнього театру в парку Лазаря Глоби зібралися понад сотню школярів. Усі вони – учні 5-6 класів міських шкіл. Задля участі у квесті малеча розділилася на 10 команд. Кожна збірна отримала особливого наставника – представника нової поліції Дніпропетровська. Від імені мера Дніпропетровська Бориса Філатова учасників квесту привітав директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами Дніпропетровської міської ради Олександр Свіренко.

«Ми дуже раді, що йде нова хвиля – нової поліції. Такі заходи, як цей, ми проводимо разом із полісменами, з головним управлінням. Це виховання в дусі патріотизму. Міська рада зараз докладає максимум зусиль, аби відродити ці традиції», - зазначив він. Протягом пошукових змагань команди подолали загалом дев’ять конкурсних станцій. У формі гри школярі вправлялися у знанні правил безпеки руху та надання першої медичної допомоги.

Серед завдань малечі також розпізнання форми полісменів із різних країн світу, відгадування мелодій з відомих мультфільмів і кінострічок і спортивні естафети та навіть урок із виявлення вибухівки на вокзальній станції. Учень Дніпропетровської школи №91 Іван Литвин сьогодні учасник команди «Діда Мороза». Від самого квесту хлопець у захваті. Каже, найбільше йому сподобалось тренуватися у наданні медичної допомоги. На нову поліцію маленький Іван покладає великі не абиякі надії. «Вони слідкуватимуть за порядком і ніколи не братимуть хабарів. А ще вони чесно берегтимуть закон. Ми сподіватимемось, що вони все зроблять правильно. Що служитимуть тільки Україні», - вважає хлопець.

img_0879

img_0884

img_0888

img_0891

img_0893 img_0894_1

img_0901

img_0912

img_0919_dxo

img_0922

img_1001

img_1064_dxo

img_1089_dxo

img_1101_dxo

img_1121_dxo