Дніпровський виконком довів у суді законність рішення про реконструкцію вул. Короленка

28 травня 2020 року Третій апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу виконавчого комітету Дніпровської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення суду першої інстанції у справі за позовом Громадського формування з охорони громадського порядку «Екологічний патруль» щодо реконструкції вулиці Короленка.

До цього «Екологічний патруль» подав позов до виконавчого комітету Дніпровської міської ради та департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 21 січня 2020 визнано протиправним та скасовано рішення виконавчого комітету Дніпровської міської ради від 27.07.2018 № 731 «Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на виконання проектних робіт, реконструкції та функцій замовника по об’єкту «Реконструкція вул. Короленка, від просп. Дмитра Яворницького до вул. Челюскіна в м. Дніпрі».

Постановою суду апеляційної інстанції зазначене рішення скасовано, а у позові Громадського формування з охорони громадського порядку «Екологічний патруль» - відмовлено.