До Нікополя прибуде евакуційний потяг Запоріжжя – Львів

"Укрзалізниця" додала 3 евакуаційних вагони до потяга Запоріжжя – Львів. Ними безкоштовно можуть скористатися мешканці Нікополя, аби виїхати з небезпечної території. Про це повідомили у мерії Нікополя, передає Дніпровська Панорама

У складі потягу будуть 4 безкоштовних еваковагони. Вони знаходитимуться в голові потяга. Зі станції Нікополя він відправлятиметься о 12:58.

Для уточнення інформації звертайтесь до залізничної станції Нікополя за телефоном – 0933599073. Для уточнення інформації щодо розкладу руху та бронювання квитків на потяги можна скористатися офіційним сайтом «Укрзалізниці» – https://booking.uz.gov.ua, – наголосили у мерії Нікополя. 

Зазначимо, необхідності в повній евакуації населення з міста у мерії не вбачають. Втім перебувати у Нікополі наразі доволі небезпечно – його по декілька разів на день обстрілюють з РСЗО. Снаряди прилітають із Запорізької АЕС, тож дати вогонь у відповідь наші захисники не можуть. Найбільш напруженою для міста була остання доба – повітряна тривога в Нікополі тривала майже добу. Тож мешканців міста закликають не панікувати, а зберігати спокій та дбати про свою безпеку. 

Читайте також: по Нікополю випустили 40 реактивних ракет: у ДСНС розповіли подробиці обстрілів Дніпропетровщини (Фото)