Ектор Хіменес-Браво вперше засвітив свою обраницю-українку: фото

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та беззмінний суддя проєкту «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який увесь час приховував свою обраницю від громадськості, врешті, не втримався, та виставив фото на якому можна розгледіти риси обличчя дівчини. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама з посиланням на соціальні мережі. 

фото

Так, на сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво опублікував фото, де він зі своєю закоханою лежать у ліжку у домашніх халатах та бавляться з собакою. Можна зробити висновок, що це зображення було зроблено ще до повномасштабного вторгнення.

Сумую за нашими сімейними вечорами, - саме так підписав фото Ектор Хіменес-Браво. 

Вперше про свої стосунки Ектор заговорив ще у серпні 2021 року. Він зізнався, що зустрічається з українкою. Втім, ані хто вона, ані обличчя обраниці шеф-кухар не показував. 

рнес

Нагадаємо, що телеведучий завжди каже, що Україна – його другий дім. З першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну він готує обіди для наших захисників, влаштовує благодійні заходи на підтримку України та закликає весь світ допомагати нам. За потреби він готовий навіть взяти до рук зброю та захищати українську землю від окупантів. Саме тому Ектор вирішив пройти підготовку на полігоні.

 Эктор Хименес 2