Кожен зниклий під час війни має бути знайдений, кожен окупант і пропагандист - покараний

Оголосити пошук зниклих під час війни, організувати законне переслідування пропагандистів росії та арешт російського бізнесу - робимо спільно все це на смартфоні в застосунку Раптом (Raptom)

Раптом ви маєте близьку людину, з якою втрачено зв’язок під час війни - вкажіть місце на мапі, де востаннє її могли бачити. 

Раптом ви знаєте пропагандиста росії, який виправдовує військову агресію росії проти України - поставте відповідну точку на мапі і додайте доказів - дописи в соцмережах, або відео промови. 

Раптом ви знаєте працюючий на території України бізнес чи об’єкт нерухомості, що належить російській державі, або пов’язаним із рф олігархам - поставте точку на мапі відповідної категорії. 

Україна має зібрати та систематизувати величезну кількість інформації та організувати дії, спрямовані на знищення впливу окупантів в кожній сфері наслідків діяльності росії. 

Раптом - це інструмент нашої спільної діяльності з протидії окупантам. 

Нічого і ніхто не буде забутим. 

Спільно ми відшукаємо кожного, хто зник безвісті, з ким втрачений зв’язок і не припинимо пошук, доки не буде знайдено кожну жертву російського вторгнення, доки не буде покарано кожного окупанта, який здійснював воєнні злочини, доки не буде притягнуто до відповідальності кожного пропагандиста російської війни проти Українського народу! 

Встановлюйте Раптом (Raptom) на свій смартфон і беріть участь у спільних діях!

раптом