Кохання на відстані: чи варто ревнувати свого партнера до секс-іграшок (Відео)

З початку повномасштабної війни більшість людей змінили свій світогляд та ставлення до багатьох речей, зокрема до сексуального життя. Питання людей під час відвідування відповідних фахівців стали відрізнятися від тих, з якими вони приходили до 24 лютого. Через загрозу життю та здоров'ю репродуктивна функція у багатьох відключилася, а з тим зникло бажання кохатися. Вікторія Стаценко, відомий сексолог-психолог, інструктор з тренування інтимних м'язів та просто мама трьох дітей із Дніпра розповіла редакції Дніпровської панорами, з якими проблемами люди почали звертатися найчастіше, а також як зберегти пристрасть на відстані. 

Як зберегти відносини на відстані

сексолог 4

За словами фахівця, все залежить від того, які стосунки у партнерів були до того, як вони роз'їхалися. У тому випадку, коли у пари панувала гармонія та розуміння, то і після їх тимчасового розставання, відносини продовжуватимуть зберігатися такими ж теплими. По іншому сценарію ситуація цілком протилежна.

Відстань – це випробування для будь-яких відносин. Є два сценарії: перший, коли до війни у пари були хороші теплі стосунки, вони були в повному прийнятті та розумінні, то вони й на відстані будуть підтримувати свої стосунки - це сто відсотків. І другий сценарій, коли стосунки натягнуті. Деякі жінки навіть втекли з країни не тільки тому, що почалася війна, а тому, що для багатьох це був шанс реально змінити своє життя і багато хто таким чином втік із стосунків, - каже Вікторія Стаценко. 

Як зберегти відносини в сексуальному плані 

ємоции

За словами сексолога, відстань може стати навпаки родзинкою, після якої ваші стосунки тільки стануть кращими й гармонійнішими. Також можна користуватися іграшками для дорослих та влаштовувати коханому сексуальні сюрпризи через соціальні мережі або телефон. 

Моя думка, що відсутність партнера не привід не мати яскравого сексуального життя, в першу чергу з собою. Дуже часто у нас є заборони на дослідження себе, наприклад на мастурбацію. Якщо у чоловіків статеві органи знаходяться зовні вони їх постійно чіпають, то всі жіночі всередині тіла і щоб розкрити їх і пробудити нервові закінчення їх потрібно мануально пробуджувати. Тому для когось це класний привід розбудити свої нервові закінчення, вийти на новий рівень чутливості і зустрітися з партнером та мати більш якісну близькість ніж, яка була до цього. Також ви можете просто займатися сексом по телефону, вести сексуальне листування, це може бути нова фаза у відносинах, яка виведе їх на новий рівень, - додала спеціаліст. 

З якими проблемами почали звертатися з початку війни

2

Найпоширенішим проханням при поході до сексолога з початку повномасштабного вторгнення серед жінок було бажання перемикнути свої думки з постійного негативу на щось спокійне, щось, що може повернути гармонію і допомогти налаштуватися на сексуальний настрій.

Дуже багато хто приходить із проханням перемикнутися. Я зараз теж проводжу такі івенти, в тому числі благодійні. Наприклад, коли приходять жінки, в приміщенні панує дуже гарна атмосфера: лежать пелюстки троянд, горять свічки, ми спілкуємося, ми дихаємо, робимо певні практики і пвсля того, як мої клієнтки проходять цей курс, дякують за те, що дійсно змогли на якийсь час перемикнутися, - каже Вікторія. 

Чи варто жінці ревнувати свого чоловіка до секс-іграшок

1

Досвідчений сексолог каже, що насамперед мастурбатор - це помічник жінки. Все залежить від темпераменту та статевої конституції, проте існують певні дзвіночки, коли жінці варто підіймати тривогу.

Люди зараз стали частіше ходити до секс-шопів та купувати секс-іграшки дійсно з тієї причини, що фізично у них немає партнера поряд, а сексуальна напруга зростає день за днем. Я вважаю, що мастурбатор - це не ворог жінці, це навпроти її помічник. Особливо якщо у чоловіка сильніший темперамент, сильніша статева конституція, то в такому випадку мастурбатор - це порятунок для жінки. Інша справа, якщо чоловік не хоче займатися сексом з коханою, а вона цього бажає та провокує на близькість, а він в свою чергу віддає перевагу мастурбатору, ось це вже проблема, - констатує експерт.  

Повне інтерв'ю ви вже незабаром зможете переглянути та прочитати на сайті Дніпровської панорами.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, як прокачати свою сексуальність попри війну.