Космос на житловому масиві: дніпрянка прикрасила власний під'їзд

На лівобережжі Дніпра на під'їзді багатоповерхівки з'явилися нові малюнки. Тепер стіни будинку прикрашають космос та квіти. Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на соціальні мережі. 

Космічний під'їзд знаходиться на вулиці Янтарній, неподалік нового скверу. Як повідомила у соціальних мережах дніпрянка Ольга Меркулова, малюнки створила Катерина Олексіївна, яка мешкає в цьому будинку. При цьому, це вже не перший розпис дверей – раніше жінка вже розмальовувала сусідній під'їзд. 

рисунки на подъезде

Катерина Олексіївна розповіла мені, що більшість фарб для розпису купувала сама, тільки фіолетова знайшлася у сусідів. Залишками фарб жінка розмалювала асфальт навколо люка перед під'їздом. І завдяки їй розтрісканий асфальт вже виглядає ніби арт-об'єкт, ніби так і було задумано, – розповідає Ольга Меркулова. 

рисунки на подъезде

рисунки на подъезде

Майстриня свого часу була гравером. Тепер свій талант виявляє у створенні незвичних малюнків на під'їздах будинків. Та на власному подвір'ї Катерина Олексіївна не зупинилася: прикрасила квітами і звичайний пеньок, що стоїть біля хлібного кіоску неподалік будинку. Авторка допису зазначає, стиль пеньочку змінюється приблизно раз на сезон – в залежності від пори року. Так, наприклад, зараз його прикрашають квіти, тоді як зимою він був міні-ялинкою. 

рисунки на подъезде

Читайте також: На під'їздах будинків в Дніпрі з'явилися малюнки українських пейзажів