Мешканці будуть з якісним теплом: у будинку по Гладкова, 4 замінюють трубопровід центрального опалення

У багатоповерхівці по вул. Гладкова, 4 аварійна служба замінює трубопровід центрального опалення. Через часті пориви цієї труби мешканці мали перебої з отриманням якісного тепла в оселях. Тому, щоб раз і назавжди вирішити цю проблему, було прийняте рішення цілком замінити трубу. Вже до кінця дня комунальники закінчать ремонтні роботи, і в будинку увімкнуть теплопостачання.

«Трубопровід опалення в цьому будинку був у аварійному стані. Раніше тут часто відбувалися пориви, встановлювали відповідні хомути, оскільки на той момент це було доцільним. А зараз вже чергові такі роботи не вирішать проблему. Тому було прийнято рішення цілком замінити 40-метровий трубопровід, як той, що подає теплоносій, так і «обратку». Урешті, буде безаварійна робота системи центрального опалення, і ця комунальна проблема мешканців вже не турбуватиме», - підкреслив майстер аварійної служби Ростислав Шетик.

img_3355

Зі свого боку, слюсар аварійної служби Валентин Гірман зазначив:

«Трубу ставимо пластикову 75-го діаметру. Вона довговічніша в експлуатації і має більш швидке ковзання. А відтак, теплоносій краще проходитиме по системі. Вже незабаром закінчимо роботи, і до вечора мешканці будинку будуть з теплом».

Дніпрянка Ірина Шкода мешкає в цьому будинку вже майже 40 років, з моменту його здачі. І радіє, що місто цілком безкоштовно замінює трубу опалення.

img_3388

«У нас часто були пориви на цій трубі, а відтак – перебої з опаленням. Часто батареї були ледь теплими, оскільки в системі були такі проблеми. Приємно, що не ставлять в черговий раз хомути, а цілком замінюють трубу. Тому сподіваємося, що тепер будемо з якісним теплом і не переживатимемо за те, що можуть пориви трапитися взимку. Вдячні, що міська влада турбується і вирішує комунальні проблеми жителів», - підкреслила пані Ірина.

Іще один мешканець будинку по вул. Гладкова, 4 Станіслав Смольников теж у захваті від заміни труби опалення: «Відтепер будемо цілком спокійними і не турбуватимемося, що можуть бути пориви, і будемо без тепла в оселях. Звернулися до аварійної служби, бригада приїхала і все нам робить. Миттєва реакція від міста на вирішення комунального питання».