На платформі Київстар ТБ запустили спеціальний розділ з аудіоказками

Платформа Київстар ТБ, що є спільним проєктом компаній Київстар та 1+1 media, запустила новий розділ з аудіоказками. Нині у портфоліо нараховується понад 80 казок, які знаходяться у вільному доступі для користувачів Київстар ТБ.

Павло Рибак, керівник проєкту, коментує розширення контенту на платформі: «Для задоволення потреб нашого глядача важливо мати різний вид продуктів. Київстар ТБ не є винятком на ринку ОТТ в Україні, і ми прагнемо наповнювати платформу як відео-, так і аудіоконтентом. Аудіоказки – це чудовий спосіб відволіктися разом з дітьми на казковий світ пригод у зручний для батьків спосіб. Крім цього, в Україні спостерігається великий попит на саме дитячий контент і ця ніша не перенасичена, тож впевнений, що наш експеримент буде вдалим!».

Серед найвідоміших казок, які вже доступні на платформі, є такі народні бестселери, як: «Котигорошко», «Телесик», «Котик і півник», «Язиката Хвеська», «Лисичка і журавель» та інші.

Слідкуйте за появою кінопрем’єр, нових розділів та тематичних добірок на платформі Київстар ТБ.

Довідка:

Київстар ТБ – спільний проєкт групи 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Її перевагою є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів. Додаток Київстар ТБ доступний для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні. Станом на вересень 2021 року платформа налічувала близько 300 телеканалів та VOD-бібліотеку з 20 000 фільмів та серіалів тривалістю понад 80 тис. годин. Додаткова інформація: tv.kyivstar.ua