Обізнаний – значить озброєний. Оператори про альтернативні способи отримання ТБ-контенту

Щоб допомогти дніпрянам  обрати інший спосіб отримання ТБ-контенту, після рекомендації мерії Дніпра демонтувати супутникові антени, ми поговорили з оператором мобільного зв’язку Vodafone Україна та телеком-оператором фіксованого зв'язку Vega.

«Найвигідніша альтернатива для активних користувачів інтернету – сучасне IPTV», - розповідають у Vega.

Vega IPTV доступне на будь-якому пристрої:

•       онлайн на сайті;

•       на мобільних телефонах та планшетах (Android/iOS) – додаток OLL.TV;

•       на телевізорах Smart TV Samsung та LG – додаток OLL.TV;

•       на телевізорах з Android TV – додаток OLL.TV Android TV;

•       на приставці Android TV – додаток OLL.TV Android TV;

•       на приставці MAG 25

В оптимальному пакеті Oll inclusive 179 каналів, які можна дивитись на 3-х девайсах одночасно. Офіційний інформаційний марафон з найгарячішими новинами сьогодення доступний для перегляду  безкоштовно. Серед інших переваг  IPTV - можливість у будь-який момент поставити перегляд на паузу, записати або перемотати важливу інформацію.  Детальніше про Vega TV читайте на сайті gigabit.vega.ua 

У компанії Vodafone відзначили, що відкрили доступ до майже всього контенту Vodafone TV до 11 квітня 2022 року включно.

Зараз можна безкоштовно дивитися понад 180 ТБ-каналів, серед яких головні телеканали новин, кінофільми та серіали від популярних стрімінгових сервісів. Для малечі будуть доступні мультфільми та аудіоказки та щоденна трансляція уроків для школярів.

Для того, щоб скористатись вільним доступом до контенту Vodafone TV, потрібно завантажити додаток Vodafone TV у Google Play або App Store або можна просто переглядати контент у браузері: www.vodafone.ua/watch-tv Про актуальні зараз пропозиції.