Окупанти декілька разів обстрілювали Дніпропетровщину :як минула 149 доба війни

Протягом дня окупанти обстрілювали Дніпропетровщину. Зокрема, під удар потрапив Криворізький район. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Дніпровська Панорама

Протягом дня окупанти кілька разів обстріляли Велику Костромку у Криворізькому районі: там зруйновано 1 будинок, ще 5 частково пошкоджено. Було перебито лінії електропостачання, нині все відновлено. Люди не постраждали. 

В Апостоловому після нічної ворожої атаки пошкоджено 53 приватних і 12 багатоквартирних будинків. Постраждало 8 цивільних громадян, троє з них наразі залишаються в лікарні. Протягом дня повторних обстрілів не зафіксовано.

У Нікополі після нічних обстрілів зруйновано 1 приватний будинок і 3 господарчі споруди. Майже 90 будівель пошкоджено, більше половини з яких – це приватні будинки. 

Наразі ситуація в усіх районах Дніпропетровщини контрольована. Російських окупаційних військ в області немає. Тримаємо оборону, допомагаємо державі. 

Обстріли, до яких вдається ворог – це тактика терору і залякування мирних громадян. Але наші Збройні сили роблять все, щоб припинити це російське варварство, зупинити ворога і звільнити українську землю. Підтримуємо ЗСУ, Президента і віримо в Перемогу, - написав Микола Лукашук. 

Читайте також: Дніпропетровщину знову обстріляли: є загиблі