Окупанти знають, що програють: яка ситуація на Дніпропетровщині на 176 добу війни

Окупанти вдарили по Великій Костромці, також війська російської федерації вдарили по парковій зоні Зеленодольська, що у Криворізькому районі, передає Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука.

Надвечір окупанти вдарили по Великій Костромці, влучили в житловий будинок. На щастя, без жертв. Оселю зруйновано. Також війська російської федерації з «Ураганів» вдарили по парковій зоні Зеленодольська, що у Криворізькому районі. Минулося без постраждалих, руйнувань не зафіксовано. 

В Нікополі аварійні бригади відновили електропостачання в ті будинки, які були знеструмлені внаслідок нічних обстрілів міста російськими окупантами. Подяка співробітникам ДТЕКу, які оперативно усувають наслідки ворожих атак. В інших районах області день минув спокійно.

Сьогодні прочитав новину від української розвідки про те, що військова влада росії перекидає авіацію вглиб Криму: літаки та гвинтокрили переміщують на запасні аеродроми півострова. Заметушилися. Не подобається росіянам цвітіння бавовни… Окупанти знають, що програють. Наносять ракетні удари по українським містам, обстрілюють наші житлові квартали, влаштовують ядерний шантаж. Та попри все це Україна тримається і бореться за свою свободу, територіальну цілісність, суверенітет. Переможемо. Все буде добре. Слава Україні, - каже Микола Лукашук. 

Читайте також: Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровщину: є постраждалі