Підсумки роботи за два місяці війни

Вже понад два місяці в нашій країні ведуться бойові дії. На жаль, гинуть мирні люди. Зараз кожен українець надає допомогу країні, бійцям ЗСУ та ТРО, переселенцям та біженцям, хто як може. Кожен бореться на своєму фронті та наближає нашу Перемогу!

Клініки “Garvis” та “Garvis/Сімейний лікар” ні на день не зачиняли свої двері. Ми – лікарі, медсестри і ми зобов'язані допомагати, надавати кваліфіковану медичну допомогу нашим пацієнтам.

З перших днів керівництво клініки прийняло рішення надавати безоплатну консультаційну, діагностичну та хірургічну допомогу бійцям ЗСУ та ТРО. Для біженців та колег-медиків знижки у розмірі 20% на медичні маніпуляції та операції.

За цей час ми надали допомогу у сумі більш ніж 750 тис. грн. та надали 977 медичних послуг. Туди входять консультації, УЗД, ЕКГ, різні аналізи, КТ, МРТ, рентген, гастро та колоноскопія, хірургічні операції.

Передали до лікувальних закладів Харкова та Дніпра (ОКБМ, 6 ГБ, 16 ГБ) дорогі розхідники для операцій у травматології на суму 0,2 млн. $

Наші співробітники щодня волонтерять та допомагають на складах з медикаментами БФ ТАПС-УКРАЇНА, з подальшим відвантаженням у частини ЗСУ, ТРО, лікарні Харкова, Миколаєва, Києва, та ряду міст, в яких ведуться активні бойові дії.

Сумістно з Бізнес-клубом INSPIRA ми беремо участь у проекті «ТУРНІКЕТИ: МИ ПОКЛИКАННІ РЯТУВАТИ ЖИТТЯ!». Виготовляємо та поставляємо понад 20 000 турнікетів у війська та екіпажі поліції, МНС, швидкі допомоги, тощо.

Допомагати у будь-якому вигляді – це наш обов'язок перед країною та нашими бійцями, які зараз перебувають на лінії вогню.

Тому ми продовжуємо безкоштовно надавати усі медичні послуги нашим військовослужбовцям ЗСУ та ТРО.

А також з 01.05.22 р. надаємо знижку 50% на консультації вузьких спеціалістів для переселенців та знижку -20% на діагностику, маніпуляції, лабораторні дослідження та операції.

Це наша Батьківщина, та наша земля і ми обов’язково Переможемо!