Под Днепром оградили забором легендарное Голубое озеро (Фото)

Под Днепром начали ограждать забором знаменитое голубое озеро, которое является излюбленным местом отдыха всех жителей нашей области. Это делается несмотря на то, что недавно президент Зеленский подписал Закон о "свободном доступе к пляжам".

Об этом корреспондент "ДП" узнал на странице сельского головы Елизаветовки Максима Голосного.

"Отримавши від місцевих жителів інформацію про встановлення нових парканів на березі "Блакитного озера" на місце події представниками органу місцевого самоврядування негайно було викликано представників національної поліції Петриківського району .

Представники Нацполіції прибувши на місце події були лише статистами, ніяким чином не завадивши протиправній діяльності зібрали пояснення з усіх присутніх та поїхали по своїх справах 

За наявною в сільраді інформацією до встановлення нових парканів причетні декілька колишніх та діючих керівників прокуратури Дніпропетровської області та Петриківського району, які попередньо узгодили свою протиправну діяльність з керівником місцевого держгеокадастру внесли завідомо неправдиві відомості та створили право власності на земельну ділянку за підробленими документами", - написал Голосной.

Смотрите также: В центре Днепра появится огромный бизнес-центр: это место знают многие