Прошу всіх небайдужих: мер Дніпра закликав підтримати петицію проти припинення громадянства України Геннадія Корбана

Мер Дніпра Борис Філатов закликав підтримати петицію про перегляд помилкового рішення та скасування Указу Президента України 5022022 від 18 липня 2022 року щодо припинення громадянства України Геннадія Корбана. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на соціальні мережі міського голови. 

Прошу всіх небайдужих підписати петицію до Президента України «Про перегляд помилкового рішення та скасування Указу Президента України №502/2022 від 18 липня 2022 року в частині припинення громадянства України Корбана Геннадія Олеговича». Петицію, автором якої є саме Андрій Магера – висококваліфікований правник і просто порядна людина, - написав Філатов.

За словами мера Дніпра, сьогодні використовується гидотна технологія, подібна до «клонів» на виборах. 

Щоб дезорієнтувати громадян та «розмити» голоси, масово реєструються інші петиції — із явними помилками, неправильними даними тощо. Нині їх наклепали вже сім штук! Шановні чиновники, «правоохоронці» та ті, хто називає себе політтехнологами! Припиніть телефонувати з погрозами  депутатам, міським головам, ректорам, лікарям і просто небайдужим людям, - закликав мер.

Філатов розповів, що зі всієї України надходять сигнали, як міністри, представники ВЦА, співробітники СБУ вимагають «відкликати підписи». Міський голова впевнений, що їм має бути соромно за свої дії.

Корисним ідіотам від влади треба якось стримувати свої непотрібні ініціативи — бо ви ганьбите і себе, і Президента. Ви самі на рівному місці створили гучний скандал і своїми недолугими та незграбними діями продовжуєте цей скандал підігрівати — як у пресі, так і серед людей. За 10 років я бачив різні методи політичної боротьби, але настільки дурні, ниці та незграбні бачу вперше. Вам просто має бути соромно. Якщо у вас ще залишилася хоч крапля сумління, - додав Філатов.

Раніше на сайті президента зареєстровали петицію про перегляд помилкового рішення та скасування Указу Президента України 5022022 від 18 липня 2022 року щодо припинення громадянства України Корбана Геннадія Олеговича. Ініціатором петиції виступив заслужений юрист України, екс-заступник голови ЦВК Андрій Магера. Підтримати її можна за посиланням.

Читайте також: Геннадій Корбан: Якщо Путін забере Запоріжжя, Дніпро не встоїть