У Дніпрі організували сепаратистський шабаш

Нещодавно громадські активісти Дніпра повідомили про те, що в Дніпрі планують провести форум сепаратистів, фінансування якого відбувається за рахунок "Українського вибору" В. Медведчука. Про це передає Дніпроград із посиланням на сторінку у Facebook ГО «Січ».

Сьогодні о 12:00 у приміщенні «Будинку Профспілок» розпочався сепаратистський форум під замаскованою назвою «Українці обирають мир». Форум ініційований проросійською активісткою Ольгою Коваленко, керівником громадської організації "Союз православних жінок" Української православної церкви Московського патріархату і фанаткою патріарха Російської православної церкви Кирила (Гундяєва). Наприкінці заходу планували прийняти резолюцію.

Саме тому атовці, націоналісти, патріоти, журналісти завітали на цей захід аби власними очима побачити, що там відбувається, та за необхідності запобігти закидам сепаратизму. До слова, активістів виявилось більше за учасників збіговиська. Водночас під будівлею Дніпропетровської ОДА проходив мітинг партії "Соціалісти", на якому був присутній одіозний екс-нардеп-регіонал Іван Ступак. Відео з місця події оприлюднив у Facebook активіст Кирило Дороленко. Активісти задали екс-політику низку питань стосовно подій під будівлею Дніпропетровської ОДА 26 січня 2014 року та подій 8 травня 2013 року. За словами Ступака, на всі питання він вже відповів у прокуратурі.

Націоналісти-патріоти прийшли на мітинг "Соціалістів", взяли в їх спікера мікрофон та почали свій контрмітинг. Врешті представникам "Соціалістів" довелося вимкнули мікрофон і ретируватись.