У Дніпрі підписаний меморандум між КП "єДніпро" та ІТ СТЕП Університет

У середу, 1 лютого, за дорученням мера Дніпра Бориса Філатова, директор департаменту інформаційних технологій Дніпровської міської ради Андрій Пригожин у якості чергового по місту відвідав IT СТЕП Університет та взяв участь у підписанні меморандуму між міським комунальним підприємством "єДніпро" та університетом. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Навчальний заклад IT СТЕП Університет веде співпрацю з містом у галузі ІТ. Підписаний меморандум про співпрацю дає студентам університету  можливість проходити навчальну практику у міських структурах.

Головною метою такої практики є популяризація IT-індустрії серед молоді абсолютно різних спеціальностей. Студент отримає змогу ознайомитися з IT-сферою, а якщо він на ній вже знається – матиме можливість продемонструвати свої навички та отримати цінний досвід. 

Подписание меморандума

Андрій Пригожин відзначив, що студенти цього вузу мають перспективи для роботи у Дніпровській міській раді. Місто зацікавлено в тому, щоб  молоді спеціалісти не залишали країну та розвивали перспективний напрямок ІТ у рідному місті. 

"Це вже не перший, а п'ятий меморандум. На сьогодні є мета - залучити всі вузи міста до співпраці із міською радою, підписати меморандум та брати на практику студентів з цих вузів. І тих, хто найкраще себе проявить - залишати та у подальшому з ними працювати", - сказав Андрій Пригожин.

Меморандум

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дніпро продовжує забезпечувати технікою бійців на передовій.