У Дніпрі відкриється Veteran Hub: як працює та чим допомагає простір

6 листопада у Дніпрі відбудеться відкриття VETERAN HUB — сучасного центра для роботи, навчання та консультацій для ветеранів та їх близьких. Карантин не завадив нам зібрати команду та підготуватися до роботи у віддаленому режимі. Ми будемо готові до повноцінної роботи офлайн щойно знімуть обмеження карантину.

Veteran Hub у Дніпрі — простір підтримки та рівності для ветеранів та їх родин, військовослужбовців, полонених, родичів загиблих і зниклих безвісти. Місце, де ветерани почуватимуться, як удома. Тут вони зможуть отримати безкоштовні послуги: юридичну консультацію, пораду з пошуку роботи, поговорити з психологом або знайти свою групу підтримки.

Усередині простору ми передбачили коворкінг, простір для презентацій з мультимедіа та кімнати для особистих консультацій. Площа нового Veteran Hub — 240 м², у хабі чудовий панорамний вид на Дніпро та парк. Veteran Hub розташований за адресою вул. Мечникова, 19, бізнес-центр Civilization, 17-й поверх.

Через карантинні обмеження ми змушені були скасовувати урочисте відкриття. Замість нього відбудеться онлайн-трансляція. Запрошуємо вас першими познайомитися з Veteran Hub у Дніпрі та розповісти про його відкриття та роботу в умовах карантину вашій аудиторії.

Простір доступний для преси з 14:00. До вашої уваги розклад онлайн-події:

16:00 Співзасновниця Veteran Hub Івона Костина та регіональна менеджерка Veteran Hub Дніпро Катерина Есманова привітають глядачів zoom-конференції.

16:10 Вітальне слово виконувачки обов’язків директора програм IREX в Україні Крісті Енн Хофланд

16:20-17:00 Неформальна розмова онлайн з ветеранами