У Дніпрі встановили новий дитячий майданчик, який підкорюють і діти, і «спортозалежні» пенсіонерки

Новий майданчик облаштували на подвір’ї житлових будинків у центральній частині міста. Відтепер мешканці пр. Поля, 44 г, 44 в та вул. Драгоманова, 64  мають прекрасну локацію для спортивного дозвілля. Практично центр міста, у навколишніх будинках багато дітей, а для прогулянок з дітьми варіантів – аж один: старі іржаві гіркі, залізні скрипучі  гойдалки і страшна каруселька без сидінь.

Батьки навіть подумували власним коштом ставити новий майданчик. Втім, на колективний лист на адресу депутата прийшла позитивна відповідь. На початку весни Олег Григорук майданчик пообіцяв, і ось підрядники практично завершили його монтаж.

Новий майданчик багатофункціональний. Є гірка для найменших, зручна карусель, лавочка для матусь, спортивні тренажери і великий бонус, який складно недооцінити, – травмобезпечне напільне покриття.

Часто запобігти падінню малечі на майданчику, нажаль, не реально. А спеціально обладнаний дитячий простір зводить травмування до мінімуму.

Покриття – екологічне, має амортизуючи якості, не стає слизьким при попаданні вологи, і абсолютно не потребує якогось спеціального догляду.

На дворовому майданчику з подібним покриттям не накопичується сміття, не буває калюж, не проростають шкідники, і тварини не зроблять цю місцину власним туалетом.

Цікаво, що новому майданчику тішіться не лише малеча та їхні мами. Спортивні пенсіонерки вечорами також «окуповують» спортивне знаряддя: крутять педалі велотренажера та висять на турніках.