В Каменском водитель автобуса с детьми умер за рулем: что происходило внутри

3 февраля в Каменском водитель автобуса с детьми скончался во время движения из-за инсульта. Администрация школы №22, дети которой ехали в автобусе, решили дать полное разъяснение ситуации.

Об этом корреспондент "ДП" узнал на странице Марины Догадайло.

"Адміністрація СЗШ №22 та педагогічний колектив хоче дати роз’яснення щодо ситуації, яка сталася 03 лютого 2020р. із учнями нашої школи під час поїздки

В автобусі діти весь час знаходилися з учителем: і в момент аварії, і після нього, отримували чіткі вказівки щодо дій у такій ситуації (заспокоїтися, згрупуватися, не вставати з місць).

Паніки серед учнів та дорослих не було.

Один з учителів фізкультури намагалася покликати на допомогу, сповістити, що водієві зле, попередити перехожих про небезпеку ,але не втрималася та, під час різкого повороту, випала з автобуса.

Після аварійної зупинки транспорту вчителі фізичної культури та батьки знаходилися поруч із дітьми, підтримували, надавали першу домедичну та психологічну допомогу. Увесь наш колектив висловлює Вам нашу подяку та підтримку. Ми пишаємося Вами!

Хочемо подякувати також працівникам будівельного майданчика, іншим людям, які опинилися поруч у цей складний час: допомагали дітям зігрітися, заспокоїтися, поїли чаєм.

Наразі діти отримують кваліфіковану психологічну підтримку, входять у звичний ритм життя", - написала Марина.

Смотрите также: В Днепре нелюди до полусмерти избили молодого человека (Фото)