Волонтер Яна Зінкевич стала головною героїнею кліпу "Як болить любов" екс-учасника гурту "Dzidzio" Лесик Сам

Цього літа екс-учасник гурту "Dzidzio" Лесик Сам (Олег Турко) презентував кліп на нову пісню "Як болить любов". Головну роль у кліпі виконала доброволець Яна Зінкевич.

"Ми були знайомі із Лесиком ще з часів розкрутки проекту "Dzidzio". Цей проект від початку вів Кузьма Скрябін, з яким я співпрацювала як піарник. Відколи я пішла з шоу-бізу і стала Госпітальєром, ми з Лесиком довго не бачилися, з пару років. Він не мав адреси мого акаунту. Але сталося так, що ми випадково зустрілися і у нього виникла ідея зняти у своєму новому ліричному кліпі Яну. Така думка видалася дуже правильною. Яна - це справжній символ покоління і приклад навіть для багатьох чоловіків. Історія про те, як болить любов перетинається з її особистою історією. Тож, ніхто довго не вагався", - розказала кореспонденту "Дніпровської панорами" прес-секретар парамедичного батальойну "Госпітальєри" Аліса Котик. 

"Я одразу був проти професійних актрис, моделей – не хотілося людини, яка просто добре зіграє історію на камеру, я шукав таку дівчину, яка цю історію переживе і пережила поза зйомками. Яна Зінкевич – дуже сильна і мужня за своєю натурою, комбат, Герой України, а в кліпі "Як болить любов" вона красива, ніжна дівчина", – прокоментував співак виданню Gordonua.com.

Ольга Смірнова