Ворог кілька разів обстріляв Дніпропетровщину: як минула 152 доба війни

Протягом дня 25 липня ворог кілька разів обстріляв Криворізький район – зі ствольної артилерії вдарили по Великій Костромці, повідомляє Дніпровська Панорама з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука. 

За словами голови Дніпропетровської обласної ради, ворожим вогнем у Великій Костромці пошкоджено електротрансформатор, лінію електропередач, частково пошкоджено один будинок і господарчі споруди. На щастя, ніхто не постраждав.

Щодо інших районів області – день минув без надзвичайних ситуацій. Кордони області надійно захищені, жодного окупанта на нашій території немає.

Сьогодні Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що в Україну почали надходити перші німецькі зенітні комплекси Gepard. Вони ефективні проти повітряних цілей, дозволяють виявити їх на відстані до 15 км і ефективно знищувати. Комплекси можуть працювати вдень та вночі, за будь-яких погодних умов.  Також до України прямує більше ракетних систем Himars та дрони Phoenix Ghost. Нашим військовим буде легше бити окупантів. Ми маємо справу з тотальним злом, зі справжніми терористами. Втім Україна нікому ніколи не віддасть своє. Відвоюємо, відбудуємо, відновимо. Подяка нашим славетним ЗСУ, які мужньо боронять державу і нищать окупантів. Віримо в Збройні сили, в Президента, в свою країну. Ми сильні, ми згуртовані.  Мирного вечора, Дніпропетровщино. Ще на один день ближче до Перемоги, — пише Микола Лукашук. 

Читайте також: Постраждала дитина: окупанти декілька разів за ніч обстріляли Дніпропетровщину