Як у Дніпрі працює Пункт незламності у школі №46 (Фото)

31 січня за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директорка департаменту гуманітарноі‌ політики Дніпровської міськради Сушко Ксенія, відвідала Пункт незламності у школі № 46 та перевірила, як він працює. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Як повідомила Ксенія Сушко, саме у цій школі знаходиться 45-й Пункт незламності, який працює вже давно та може вмістити до 500 осіб.

Сушко

"У цьому Пункті все працює, все обладнання в наявності. Це саме той Пункт, який працював в блекаут, і в якому було більше 2500 відвідувачів зі всього мікрорайону. Особливо він допоміг людям, в яких встановлені електричні плити та електричне опалення в будинках - вони всі сюди приходили", - сказала чергова по місту Ксенія Сушко.

Пункт незламності

Також вона відзначила, що департамент гумполітики на цьому тижні планує відкрити 46-й Пункт незламності у школі №143 - зараз там йдуть роботи по підключенню генератора, після чого він буде включений до переліку Пунктів незламності.

Пункт незламності

Всього на базі 45-ти комунальних закладів загальної середньої освіти міста Дніпро відкрито Пункти Незламності місткістю від 120 до 500 осіб. В усіх Пунктах облаштовано ігрові зони для дітей, куточки матері та дитини, куточки для відвідувачів з домашніми тваринами, місця для приготування гарячих напоїв, підзарядки гаджетів та санітарні кімнати, встановлено генератори. В них є миючі засоби та санітарно-гігієнічні товари (рідке мило, туалетний папір, паперові рушники), цукор в стіках, чай в пакетиках, кава в стіках.

Генератор