Апельсиновий торт за 15 хвилин. Рецепт на кожен день
У спеку не дуже хочеться стояти біля плити або духової шафи. Але все ж таки домашнього солодкого на десерт усім хочеться. Цей торт готується за лічені хвилини, а зникає за мить. Дуже простий та смачний рецепт на кожен день, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти для бісквіту:
Цукор - 150 г;
Ванільний цукор – 8 г;
Олія – 80 мл;
Апельсиновий сік – 90 мл;
Борошно – 200 г;
Розпушувач – 15 г;
Яйця – 3 шт.
Інгредієнти для крему:
Цукор – 2 ст. л.;
Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.;
Апельсиновий сік – 250мл.
Приготування апельсинового торту:
Збовтуємо яйця разом із щіпкою солі та цукром. У суміш додаємо олію, апельсиновий сік та ванільний цукор, перемішуємо за допомогою віночка.
Окремо змішуємо борошно та розпушувач, просіюємо їх до суміші. Змішуємо компоненти до повного з'єднання.
У форму для запікання виливаємо тісто і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин при 180 градусах.
Після випікання даємо охолонути і розрізаємо навпіл.
У сотейнику змішуємо цукор, кукурудзяний крохмаль та апельсиновий сік, ретельно перемішуємо.
Ставимо на повільний вогонь і постійно помішуємо, доводимо до кремоподібного стану.
Після цього крем виливаємо на нижній шар та розподіляємо його, накриваємо зверху другою частиною.
Домашній торт готується дуже просто та не займає багато часу. За бажання зверху його можна посипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми писали: Без черг, але є попит. Що відбувається в аптеках Дніпра