Був найкращим фахівцем: в бою загинув залізничник з Дніпропетровщини

Ще один залізничник віддав своє життя за українську свободу. 8 травня в бою з окупантами на Донеччині загинув працівник "Укрзалізниці" Андрій Білай. Йому було 47 років. Про це повідомили в пресслужбі компанії, передає Дніпровська Панорама

До війни загиблий працював ревізором вагового господарства виробничого штату комерційного відділу Криворізької дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Придніпровська залізниця». 

В царині ремонту й обслуговування вагового обладнання він був одним з найкращих фахівців у Криворізькому регіоні. Мав чималий досвід, адже до цього Андрій Володимирович майже 20 років трудився слюсарем дільниці вагового господарства, – згадують в пресслужбі "Укрзалізниці". 


З початком війни залізничника мобілізували до лав ЗСУ. Його підрозділ, що входив до складу 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, боронив від ворога східні рубежі України. 8 травня старший солдат Андрій Білай загинув під час бойових дій від осколкових поранень у селі Павлівка Мар’їнського району Донецької області. 

У загиблого Героя лишилися мама, дружина та доросла донька. 

Читайте також: До останнього подиху захищав Україну: героїчно загинув воїн із Дніпропетровської області