Це - Кристина Легостаєва. Вона стала однією з наймолодших і найперспективніших директорок мистецьких шкіл Дніпра

На фото Кристина Легостаєва - директорка Дніпровської дитячої музичної школи № 1. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Управління культури міста Дніпра.

2023 рік став для Кристини визначним у творчій кар'єрі. Вона стала однією з наймолодших і найперспективніших директорок мистецьких шкіл у Дніпрі.

"До обрання на посаду директора школи, я вже мала певний управлінський досвід, який бере свій початок із навчання у Дніпровській академії музики. Тоді, вперше, керуючи студентською радою, я мала нагоду проявити свої управлінські якості. Цей досвід допоміг зрозуміти, ким би я хотіла бути та став знаковим у моїй подальшій творчій діяльності.

Вже, працюючи в ДМШ №1, певний час очолювала відділ, згодом була призначена на посаду методиста, а з 2022 року стала головою секції "Діджиталізація мистецької освіти" Методична платформа мистецьких шкіл міста Дніпра. Зараз, ставши директором - відкривається нова сторінка творчого життя."

"Згодом народилась стратегія розвитку школи з чітким планом дій на найближчі 3 роки. Наступний крок, до якого ми вже підійшли - це саме реалізація. Тут хочу подякувати за командну та згуртовану роботу співробітникам школи, бо кожен на своєму місці робить неможливе задля досягнення мети."

"У цьому році ми відкрили новий ексклюзивний музичний курс "Digital music production"! Це принципово інший формат роботи на уроці, де учні пишуть круті треки, роблять аранжування для фільмів та комп'ютерних ігор, вивчають основи композиції, імпровізації, навчаються працювати в комп'ютерних програмах та багато чого іншого. Тож, запрошуємо!"

 

"В нашій школі, обладнано студію звукозапису, вона укомплектована необхідним інструментарієм, окрім цього ми поставили за мету обладнати ще окремий кабінет саме для створення цифрової музики у групі."

- Яким чином ви надихаєте співробітників на результат та як створюєте позитивну атмосферу у колективі?

"Є багато life hack'ів щодо інструментів мотивації співробітника/команди, але хочу закцентувати увагу на дуже простій, але значущій формулі. У Стіва Джобса є гарна цитата, перша частина якої звучить так: "Єдиний засіб робити свою роботу добре - це любити її...".

На мою думку, це найкраща мотивація, інше питання у якості самої ідеї/меті/роботи, якщо працівник "горить" нею - то все вийде і результат буде крутий, якщо ні, то для цього є друга частина цитати "...якщо ти ще не знайшов свою улюблену справу, продовжуй шукати". Я бажаю усім знайти те, що буде торкатись самого серця та займатись тільки тим, що буде приносити радість!"