Це може бути небезпечно. Мешканців Дніпропетровщини просять не ходити на кладовища

У Дніпропетровській області напередодні поминальних днів з'явилась ще одна важлива оперативна інформація для однієї громади. Рятувальники просять мешканців Червоногригорівської громади не ходити на кладовища. За словами фахівців, це може бути небезпечно, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДСНС.

У Червоногригорівці існує велика ймовірність наявності вибухонебезпечних предметів 

З метою забезпечення безпеки місцевого населення Червоногригорівської селищної територіальної громади під час відвідування кладовищ, співробітниками Нікопольського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та 7 державного пожежнорятувального загону, проведено аналіз обстрілів територій нашої місцевості. Виявлено, що існує велика ймовірність наявності вибухонебезпечних предметів на кладовищах. Враховуючи вищевикладене, ГУ ДСНС рекомендує заборонити відвідування кладовищ населенням, яке знаходиться на території громади.

Обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів не проводилося

Нагадаємо, напередодні місцева влада звернулась до мешканців Зеленодольської громади. Як сказано в офіційній інформації, станом на зараз, на території кладовищ обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів не проводилося. Тому мешканців просять дбати про своє здоров’я, уникати ризиків і дотримуватися наших рекомендацій

Нагадаємо, раніше ми писали

Їм 1 і 5 років. У Дніпрі розшукують двох малих дітей