Дніпропетровщина проводжатиме солдата Владислава Вінника, що загинув на Запоріжжі

Захищаючи вільну і незалежну Україну, поблизу населеного пункту Роботине на Запоріжжі, 22 листопада загинув старший солдат Владислав Владиславович Вінник з Кам'янського, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на сайт Кам'янської міської ради.

Кам’янська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника, - йдеться в дописі.

Владислав Вінник народився 19 березня 1996 року в Дніпродзержинську. У 2013 році закінчив Ліцей №1. Навчався в Дніпровському національному університеті залізничного транспорту. Тривалий час працював у відділенні №9 ТОВ «Нова пошта». У 2020 році призваний на строкову військову службу до Національної гвардії України, після проходження якої підписав контракт.

У нього залишилися дружина та мати.

Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!

Панахида відбудеться 2 грудня о 13.00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 14.00 на Алеї Героїв кладовища по вул. Весняній.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним і близьким нашого Героя!

Нагадаємо, раніше ми писали: 26-річний бойовий медик бригади з Дніпра допоміг відбити ворожу атаку та врятував 32 побратимів