Два братики і сестричка шукають маму і тата. У Дніпрі дітям потрібна родина (фото)

У Дніпрі поряд із нами живуть надзвичайні, прекрасні, світлі дітки, яким, на жаль, не довелося відчути батьківську любов. Це невеличка, але неповна родина, якій не вистачає головного – тата і мами. Мова йде про двох братиків і сестричку. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на департамент соцзахисту.

Знайомимось:

Михайло

14-річний Михайло (ОСК - 0280361) – активний,товариський хлопець. Будує добрі стосунки з іншими дітьми, у тому числі з братом та сестрою, заступається за молодших, обстоює справедливість. Залюбки працює на заняттях, бере участь у творчих заходах.

А ще Михайлик – досвідчений воркаутер і слідкує за фізичною формою, недарма улюблений предмет у школі – фізкультура. Хоча й про розвиток своїх математичних талантів сумлінно дбає на алгебрі та геометрії.

од

А тепер бліц!

Улюблена тварина: рись, гепард, лев.
Улюблений фільм: «Трансформери» та інші фільми у жанрі фантастики.
Мріє стати: автослюсарем.

Єгор

На рік молодший за нього Єгор (ОСК - 0280357) - також веселий та комунікабельний хлопець. Добре та конструктивно спілкується з однолітками, братом і сестрою, працівниками. Залюбки допомагає вихователям та малечі. Активно бере участь у заходах. 

Єгор – спортивний парубок. Любить грати у футбол, а також захоплюється боксом, тому намагається самостійно тренуватися, цікавиться поєдинками. У час відпочинку від активностей займається спокійною справою, що вимагає посидючості і уважності – рукоділлям. А ще полюбляє готувати різноманітні страви.

Дуже хоче бути сильним та відважним, аби допомагати тим, хто слабше.

Улюблені фільми: майже всі про супергероїв.
Мріє стати: кухарем

од1

Галина

11-річна Галина (ОСК - 0280360) – спокійна, добра, дружелюбна та чуйна дівчинка. Товаришує з дівчатами-однолітками та завжди готова допомогти молодшим дітям. Ввічливо спілкується з дорослими. Підтримує добрі стосунки з братами.

Дівчинка полюбляє спокійні ігри, але за компанію може і активно провести час. Тому її улюблені пори року – це літо (бо можна купатися та довго гуляти з друзями на вулиці) і зима (бо чарівно випадає сніг, можна грати у сніжки та кататися на санчатах та поринути в атмосферу новорічних свят).

од2

Улюблений фільм: «Сам удома»;
Улюблені тварини: собака, кіт (обов’язково приголубить бездомну тваринку і при змозі пригостить смачненьким).
Бажання: завести пухнастого друга;

Мріє стати: лікарем

Ці троє шукають свій шматочок щастя у цьому непевному світі: дім і люблячих, уважних батьків. Давайте допоможемо їм репостом!