Кабачкове лечо з часником. Навіть чоловік забуває про гастрит
Це не тільки смачна страва влітку, а й заготівля на зиму. Лечо за цим рецептом виходить не солодким і не гострим, смак тушкованих овочів. Готується дуже швидко, повідомляє «Дніпровська панорама».
Інгредієнти:
- кабачки – 2 кг.;
- солодкий перець – 1 кг.;
- часник – 15 зубчиків;
- рослинна олія - 0,5 склянки;
- томатна паста – 400 гр.;
- чорний перець – 5-6 горошин;
- лаврове листя - 5-6 шт.;
- 9%-й оцет - 0,5 склянки;
- цукор – 2/3 склянки;
- сіль – 1 ст.л.
Приготування:
Кабачки чистимо від шкірки та насіння, нарізаємо кубиками. Солодкий перець миємо, видаляємо насіння, нарізаємо соломкою.
З'єднуємо в каструлі кабачки та перець. Додаємо сіль, цукор, олію, томатну пасту і трохи води (1-2 склянки).
Гасимо 40 хвилин. Наприкінці варіння додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист та оцет.
Гаряче лечо розфасовуємо у стерилізовані банки, закочуємо.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі відвідування аквапарку у вівторки для військових до їхніх сімей зробили безкоштовним