Курячі рулетики з сиром. Ніжні та соковиті (Рецепт)

До білого м’яса птиці ідеально підійде будь-яка начинка з ніжним вершковим ароматом. Тому курячі рулетики в беконі добре робити, наприклад, з м’яким сирним сиром, повідомляє Дніпровська панорама.

Склад:

  • куряче філе - 2шт
  •  слайси бекону
  •  твердий сир- 150г
  •  кріп
  •  часник - 2зуб
  •  майонез - 1ст.л.
  •  сметана - 1ст.л.
  •  сіль, перець за смаком.

курячі рулетики

Приготування:

Філе розрізаємо на слайси, відбиваємо. солимо, перчимо за смаком.

Для начинки у мисці змішуємо тертий сир, подрібнений кріп, часник, майонез та сметану.


Намащуємо на м'ясо та скручуємо в рулетик, загортаємо його в бекон.

Перекладаємо у форму, стаимо в духовку запікатись при температурі 180 градусів на 30 хвилин.

Для отримання на поверхні виробів ефектною скоринки, на останньому етапі теплової обробки в духовій шафі слід включити режим «Гриль». Досить буде 6 – 7 хвилин, щоб заготовки зарум’янилися.

курячі рулети

Нагадаємо, раніше ми писали: Пахне свіжістю й весною. Заливний пиріг з цибулею та яйцями