Курячі рулетики з сиром. Ніжні та соковиті (Рецепт)
До білого м’яса птиці ідеально підійде будь-яка начинка з ніжним вершковим ароматом. Тому курячі рулетики в беконі добре робити, наприклад, з м’яким сирним сиром, повідомляє Дніпровська панорама.
Склад:
- куряче філе - 2шт
- слайси бекону
- твердий сир- 150г
- кріп
- часник - 2зуб
- майонез - 1ст.л.
- сметана - 1ст.л.
- сіль, перець за смаком.
Приготування:
Філе розрізаємо на слайси, відбиваємо. солимо, перчимо за смаком.
Для начинки у мисці змішуємо тертий сир, подрібнений кріп, часник, майонез та сметану.
Намащуємо на м'ясо та скручуємо в рулетик, загортаємо його в бекон.
Перекладаємо у форму, стаимо в духовку запікатись при температурі 180 градусів на 30 хвилин.
Для отримання на поверхні виробів ефектною скоринки, на останньому етапі теплової обробки в духовій шафі слід включити режим «Гриль». Досить буде 6 – 7 хвилин, щоб заготовки зарум’янилися.
Нагадаємо, раніше ми писали: Пахне свіжістю й весною. Заливний пиріг з цибулею та яйцями