Маринована капуста без квашення: швидкий рецепт

Смачна маринована капуста - це чудова закуска до будь-якого столу. Але приготувати її традиційним способом потрібно багато часу. Якщо ви хочете насолодитися хрустким салатом вже сьогодні, то цей рецепт для вас. Усього за 30 хвилин ви зможете приготувати ароматну мариновану капусту з болгарським перцем та морквою. Овочі в такому маринаді зберігають свою хрустку текстуру та насичений смак. Рецепт дуже простий і не вимагає особливих кулінарних навичок. Спробуйте і ви будете приємно здивовані, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

Білокачанна капуста - 1 кг.
Болгарський перець - 2 шт.
Велика морква - 1 шт.

Для маринаду

Вода - 500 мл.
Рафінована соняшникова олія - 50 мл.
Яблучний оцет (або 9% оцет) - 50 мл.
Сіль - 1 ст. ложка.
Цукровий пісок - 2 ст. ложки.
Зубчики часнику - 3 шт.

Приготування

  1. Тонко наріжте капусту, а моркву та перець - соломкою.
  2. Доведіть воду до кипіння і додайте рослинну олію, оцет, сіль, цукор і чавунний часник. Добре перемішайте.
  3. Залийте овочі маринадом, ретельно перемішайте, перекладіть у банку і залиште охолоджуватися. Потім поставте банку в холодильник, щоб овочі настоялися.

Також раніше ми писали Оселедець під шубою рулетом: новий хід для святкового столу