На Дніпропетровщині майже два тижні шукають 6-річного Василя Підкуйка

6-річного Василя Підкуйка, який зник у селі Проточі Царичанського району, шукають 12 добу.  Пошукові загони оглянули підвали будинків, колодязі, околиці села та навіть покинуті будівлі, але дитину так і не знайшли. Втім пошуки тривають, повідомляють волонтери. Більше подробиць розповість Дніпровська Панорама

Шукати зниклу дитину розпочали ввечері 7 липня. Проте пошуки не дали результату, а 9 липня волонтери організації "Поиск пропавших детей" повідомили про зупинку операції у зв'язку з відкриттям нових обставин. За їхньою інформацією, дитину знайшли мертвою – правда, у поліції цю версію ніяк не коментували. Пізніше, 10 липня, стало відомо про поновлення пошуку. На місце виїхали волонтери павлоградського пошуково-рятувального загону "Антарес". До пошуку залучили собак-універсалів, які навчені знаходити і живих, і мертвих людей.

Поліція опитала місцевих мешканців. Люди розповідають, дитина не перший раз тікає з дому – втім, до цього випадку хлопчик завжди повертався. Відомо, що мати хлопчика позбавили батьківських прав через зловживання алкоголем. Василем опікується батько. Куди дитина могла піти ніхто не знає.

Наразі шестирічного Василя продовжують шукати волонтери та поліція. Зниклому хлопчику на вигляд 6 років, у нього коротке світле волосся, карі очі, повне статури. З дому він пішов без одягу. Хлопчик не розмовляє і дуже погано чує.

Якщо у вас є інформація про місцезнаходження Василя Підкуйко, будь ласка, повідомте в поліцію за телефоном:

  • 102;
  • (096) 884 83 94.

Раніше ми повідомляли, що волонтери отримали нову інформацію, згідно з якою дитину сподіваються знайти живою