Готую і ставлю в морозилку. Ніжні й смачні котлети, не треба навіть ліпити
Котлети - універсальна страва, яку вміє готувати будь-яка господиня. Але й рецепт в кожній кухні свій. Втім, лише мудра жінка ніколи не зупиняється у пошуку чогось новенького навіть у класичних рецептах. Тому що завжди знайдеться новий неповторний смак. Про цікавий спосіб приготування котлет повідомляє Дніпровська панорама.
Давайте приготуємо ще один варіант котлет з м'ясного фаршу.
Інгредієнти:
- борошно - 80 гр;
- кефір - 150 мл;
- фарш - 300 гр;
- цибуля - шт;
- яйце - шт;
- сода - ч.л;
- цукру - ч.л;
- сіль;
- паприка;
- рослинна олія.
Спосіб приготування ніжних котлет
У велику ємність наливаємо кефір. Всипаємо одну чайну ложку соди, перемішуємо лопаткою.
Додаємо 300 гр фаршу і пропущену через м'ясорубку цибулю. Розбиваємо в миску одне куряче яйце.
Не забудемо додати одну чайну ложку цукру. Далі додаємо спеції, такі як: сіль, паприка та ваші улюблені. Перемішуємо інгредієнти до однорідного стану. Всипаємо 80 г борошна і перемішуємо.
На сковорідку наливаємо олію. Викладаємо по одній столовій ложці заготовленої суміші. Розміщуємо вироби на поверхні так, щоб вони не торкалися один одного. Виставляємо слабкий вогонь та закриваємо кришкою. Готуємо так деякий час, а потім перевертаємо.
Перевіряємо готовність та прибираємо з плити. Вийшли смачні та швидкі котлети, обов'язково спробуйте цей рецепт.
Раніше ми писали про: Чудова страва за 5 хвилин. Будете готувати щодня та смакувати