Нові графіки відключення світла в Дніпропетровській області вже діють

У Дніпропетровській області змінили графіки відключення світла. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на ДТЕК.

Ми оновили графіки стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області. Вони почнуть діяти сьогодні, 24 червня, з 19:00. І будуть застосовуватися під час команд НЕК Укренерго про стабілізаційні відключення.

 Це необхідний крок у відповідь на складну ситуацію в енергосистемі через масовані ворожі обстріли, що тривають з березня цього року. Нові графіки дозволять пройти більш стабільно та прогнозовано літні піки навантаження. Енергетики зможуть проводити відключення згідно з графіком, а клієнти – планувати свої дії, - написано в повідомленні ДТЕК.

Нові графіки складаються з трьох зон:

Біла зона – світло є.
 Сіра зона – світла немає.
 Світло-сіра зона – можливі відключення. Це періоди, коли відключення може застосовуватися за командою Укренерго, якщо дефіцит в енергосистемі збільшується.

Приналежність адрес до груп не змінилась. Ознайомитись з новими графіками ви можете на фото  . А з 19:00 24 червня вони будуть доступні у нашому чат-боті у Viber (https://www.viber.com/dtekdniprovskielektromerezhi), Telegram (https://t.me/DTEKDniprovskiElektromerezhiBot) та на сайті ( https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns).
Радимо використовувати саме чат-бот, бо на сайті через велике навантаження можуть бути збої в роботі.

св1св2св3св4св5св6