Одним з перших пішов на фронт. Під Пологами загинув боєць Роман Крашевський з Дніпропетровщини

Важкі новини з фронту. Знову трагічне сповіщення про важку втрату отримала наша Червоногригорівська територіальна громада, що на Нікопольщині. 4 вересня в бою за Україну героїчно загинув наш земляк, житель с. Придніпровське Роман Крашевський  Михайлович. Йому було 42 роки, повідомляє Дніпровська панорама.

Чоловіка було мобілізовано на військову службу ще на самому початку повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року. Саме відтоді він давав відсіч ворогам нашої країни.

Роман проходив службу стрільцем - помічником гранатометника. Вірний Військовій Присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши мужність і стійкість загинув в районі проведення бойових дій, під час виконання бойового завдання з захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України, біля с. Новоселівка, Пологівського району, Запорізької області.

Всі хто знав Романа, знали його як справжнього товариша, відповідальну та справедливу людину. Як і всі чоловіки, він полюбляв риболовлю, спорт та свою родину. Як справжній чоловік, став на захист мирного життя інших, ціною власного життя...

Світла, незгасна пам'ять тобі, герою, низькій уклін і вічна слава.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює глибокі співчуття, та розділяємо біль втрати разом із родиною загиблого захисника.

Нагадаємо, раніше ми писали

Світлий спомин про Героя залишиться у наших серцях. На фронті загинув Тарас Кобзар з Дніпропетровщини