У Дніпрі згоріла кімната у студентському гуртожитку: є постраждалий

Сьогодні, 15 липня, вранці сильно спалахнула кімната на першому поверсі п'ятиповерхової будівлі гуртожитку. Є постраждалий. Про це повідомили у пресслужбі ГСЧС Дніпропетровської області, передає Дніпровська панорама

Так, до служби порятунку них надійшло повідомлення про пожежу на першому поверсі п’ятиповерхового гуртожитку на вулиці Лазаряна Соборного району міста Дніпро. Зазначимо, що на цій адресі знаходиться гуртожиток «Українського державного університету науки і технологій». 

гсчс

Пожежа виникла на першому поверсі. Мешканець покинув місце тимчасового проживання ще до прибуття пожежників. Чоловік отримав серйозні опіки нижніх кінцівок. Постраждалого забрали до лікарні. Також внаслідок пожежі згоріли особисті речі потерпілого, а також обгоріли стіни всередині та зовні. 

гсчс3

Нагадаємо ми повідомляли про те, що кілька тижнів тому у Новомосковську сталася масштабна лісова пожежа. За попередніми даними, горіло 40 га сухої трави та 10 га лісу. Найімовірніше причиною займання стало необережне поводження з вогнем.