Побратими звуть його Батя. Дніпрянин втік на фронт з лікарні, де його готували до операції на серці (відео)

Побратими звуть його Батя, а сам він каже, що йому лише 66. 25 лютого 2022-го на другий день війни, тоді ще 64-річний дніпрянин втік на фронт з лікарняної палати, де його після інсульту почали готувати до операції на серце. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Окрему бригаду територіальної оборони Дніпра.

Батя

24 лютого 2022 року йому було 64 роки, у нього була посада заступника директора великого стратегічного підприємства, за кілька днів в нього була призначена операція на серці. Але після повномасштабного вторгнення він покинув посаду, забув про вік і хвороби та записався до нашої бригади добровольцем, щоб стати простим кулеметником, - йдкться у повідомленні бригади.

Це неймовірна історія про те, як сила волі і духу дозволяють людині перемогти будь які обставини. У мене шдях тільки вперед, каже герой цієї розповіді.

22 лютого 2022 року мене виписали з кліники після інсульту і я був направлений до кардіологічного центру, 25 люгото мене госпіталізували на операцію на серці. А 24-го почалася війна, то ж 25-го я втік з кардіоцентру  й 26-го я був вже у теробороні, а 28-го - вже отримав зброю. Був призначений в першу роту спочатку кулеметником, а потім техніком роти. І ось з цього моменту я забув, що у мене є якась хвороба, - розповідає Батя.

Відомо, що з окопу на технічну роботу його вдалося перевести лише після інфаркту. Але наш земляк не здається та продовжує захищати Україну.

Батя2

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі до Дня міста 32 родини військових отримали ключі від нових квартир.