Под Днепром девочки упали с 9 этажа: как себя чувствует выжившая

После страшной трагедии в Желтых Водах, когда две девятиклассницы упали с 9 этажа на пятый одна девочка умерла на месте, а вторая в тяжелом состоянии попала в реанимацию. Сейчас, к счастью, ей стало лучше.

Об этом корреспондент "ДП" узнал на сайте Суспільне.

«Одну з дівчаток, які впали із недобудованої багатоповерхівки у Жовтих Водах, перевели з реанімації до травматологічного відділення.

- Учора перевели з реанімації. Стан середньої тяжкості, скаржиться на місця забоїв, серйозних травм та переломів немає. Прогноз нормальний. Ми не забороняємо, її відвідує мати. Дівчинка може їсти, пити. Їй знадобиться психологічна допомога, – каже лікар Володимир Кулик.

Питання щодо унеможливлення доступу до будівлі було розглянуте на засіданні спеціальної надзвичайної комісії. Про результати засідання повідомила Ірина Олініченко, заступниця міського голови Жовтих Вод.

- Ця компанія ліквідована. Процес ліквідації і банкрутства вже пройшов. Справа в тому, що від цієї компанії ніякої технічної документації в нас немає.

Нам треба цю технічну документацію розробляти заново. Оскільки будівля не в нашій власності, не у власності територіальної громади, ми можемо тільки здійснити заходи щодо обмеження доступу.

Поки що будемо обмежувальні знаки встановлювати і розглядати питання закладення перших двох поверхів цеглою, – сказала заступниця мера Ірина Олініченко», - отмечается в сообщении.

Смотрите также: Страшная трагедия под Днепром: одна девочка погибла, вторая на грани смерти.

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.