Подарунок Дніпра до свят. Оновлена Успенська площа - це ознака майбутної перемоги

Сьогодні Дніпро, як і інші міста України, святкує Різдво. Вперше разом за всіма конфесіями. Голова Громради міста зробив важливу заяву та привитав мешканців зі святом, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міськку раду.

У повідомленні йдеться:

Як відомо, наш Дніпро, з 2014 року й донині – надійний та міцний тил для нашого фронту та наших українських захисників. Дніпро – це логістика, це медична база, це головний оборонний рубіж усієї України.

Можу навести у цифрах усю допомогу, яку городяни надали фронту та яка вимірюється у мільярдах гривень, але сьогодні йдеться трохи про інше. Наша країна та наші герої сьогодні воюють із ворогом насамперед заради своїх дітей, дружин та старих, які перебувають у тилу – у містах. Наші захисники віддають життя заради свободи, миру та комфортного щасливого життя своїх близьких.
І тому місто презентує оновлену Успенську площу, реконструкція якої розпочалася ще до війни. Місто дарує це свято світла та радості всім городянам, сім'ям наших героїв та тим, хто втратив свої будинки на окупованих територіях та змушений був переїхати.

Свято для всіх, хто виявляє героїзм у тилу та для всіх, хто підтримує наших воїнів у боротьбі з російською агресією. Заради цього живемо та воюємо.

Також ми писали Коли в Україні колядувати, щедрувати і посівати за новим календарем. Збережіть ці дати