Правда очі ріже: скандальний дніпровський горе-активіст Денис Селін стирає "незручні" коментарі на Фейсбуці

У Дніпрі не вщухає скандал з горе-активістом Денисом Селіним, який очолює організацію "Громадський контроль". Буквально сьогодні він "вляпався" в історію з тим, що написав неправдивий пост про мера Дніпра Бориса Філатова, який потім швиденько зніс. Але на цьому все не закінчилося і ганьбитися Селін не перестав - він почав стирати незручні коментарі на своїй сторінці на Facebook та блокувати користувачів, які йому їх написали. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Активіст з Дніпра Селін давно відомий своїими "хайповими" заявами, які, як правило, не мають нічого спільного з реальністю. Ось і сьогодні він вирішив зробити "гучну" заяву та "накидав" пост у соцмережі про те, що нібито міський голова Дніпра купив собі новенький Порше за, звісно ж, "корупційні гроші". Але після того, як від нього зажадали доказів цієї заяви та пригрозили судом за брехню, Селін швиденько стер свій "викривальний" пост.

Але ганьбитися активіст не перестав. Коли Селіну під постом з такими собі "вибаченнями" обурені дніпряни почали писати про те, чи правда взагалі все, що він пише на своїй сторінці на ФБ після сьогоднішнього видаленого неправдивого посту про мера - активіст не знайшов нічого кращого, як видаляти ці коментарі та... блокувати взагалі коментаторів.

Скрин 1


Скрин 2

Скрин 7

Якщо навіть коментарі під постом з вимогою роз'яснити, чи правду він пише викликають у Селіна бажання їх стерти, то після цього взагалі виникає питання - якими такими "розслідуваннями" займається "Громадський контроль", який він очолює, та на чиї гроші.