Мамчині синки. Чоловіки з цими іменами підкаблучники та невдахи

Надмірна прихильність до матері може зіграти злий жарт з хлопчиком, що подорослішав. Власники п'яти чоловічих імен мають велику ймовірність поповнити ряди  мамчиних синківі, які не можуть приймати рішення без схвалення мами. З цими чоловіками буде складно, адже все життя вони будуть під опікою своїх матерів, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Апостроф.

У списку справжніх "маминих синків", яких краще оминати: Костянтин, Ілля, Кирило, Матвій та Тимофій.

Костянтин

У таких чоловіків до самої смерті буде дуже міцний зв'язок із матір'ю. Розрив, який має статися у підлітковому віці, серйозно запізнився. Експерти радять не дивуватися, якщо доведеться все життя спостерігати неадекватне поклоніння матері у всьому, хоча вона може бути далекою від ідеалу.

Ілля

Матері все життя ставляться до таких чоловіків як до маленьких хлопчиків, яких постійно потрібно спрямовувати на правдивий шлях, виконуючи всі примхи. Якщо сподіваєтеся, що він "переросте", то дуже глибоко помиляєтесь і обов'язково доведе протилежне.

Кирило

Такі чоловіки егоїстичні та самовпевнені. Вони вважають, що їм всі довкола мають. Вільний час воліють присвячувати матері, яка вибирає йому дівчину і диктує, як поводитися.

Матвій

Цей чоловік по-дівочому вразливий і повністю залежить від матері. Багато років такі чоловіки не можуть влаштувати своє особисте життя, бо матері не подобаються супутниці. Так взагалі може залишитися неодруженим, якщо вчасно не зрозуміє, що це з матір'ю "щось не те", а не з дівчатами.

Тимофій

Власники цього імені з дитинства оточені увагою та турботою. Їхні люблячі мами сильно дбають про них і не дозволяють допомагати по дому. Тимофії виростають несамостійними. Тому навряд чи вони можуть стати повноцінними партнерами, з якими можна порівну ділити всі обов'язки та відповідальність.

Зважайте на те, що ці твердження можуть бути лише припущеннями.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині підліток викрав 1,3 млн грн допомоги за загибель військовослужбовця. Суд виніс вирок