Рекордні 22 млн євро: "Секрети НАБУ" про затримання екс-нардепа Микитася за спробу підкупити мера Дніпра Філатова (Відео)

Майже рік тому, 19 жовтня 2022 року, мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що колишній нардеп та забудовник Максим Микитась пропонував йому хабар у розмірі 22 мільйони євро за можливість будувати метро в місті. "Я спочатку витріщив очі від такого нахабства, а потім потопав у НАБУ" - написав пізніше міський голова Дніпра Борис Філатов. Тоді правоохоронці затримали екс-нардепа Микитася, який намагався дати рекордний хабар в історії України. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

У новому випуску подкасту "Секрети НАБУ" на Youtube-каналі Radio NV говорили про спробу підкупу мера Дніпра за рекордні за 22 млн євро, за які послуги були готові заплатити таку суму, та як детективи документували пропозицію і ловили екс-надепа Микитася.

Більше подробиць - дивіться на Youtube:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що НАБУ завершило розслідування за заявою мера Дніпра Філатова, який відмовився від рекордних 22 млн євро хабара.