Росіяни випустили не менше семи ракет по Кривому Рогу: наслідки обстрілу

Російські окупанти випустили по Кривому Рогу 14 вересня попередньо сім крилатих ракет. Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на офіційні джерела. 

Валентин Резніченко підкреслив, що це терористичний акт проти мирних людей і конкретного міста. За його словами, ракети прицільно летять в споруди, які мають критично важливе значення в життєзабезпеченні людей. 

Російські війська направили максимальну кількість своєї зброї на гідротехнічні споруди. Їх мета, за словами Резніченка полягає в спробі створити надзвичайну ситуацію.

Їм не важливо, чи залишаться люди без води, чи місто опиниться у воді. Їм потрібна наша паніка, в якій важко приймати рішення. Тому не панікуємо. Вже зараз Служби ліквідовують наслідки ракетних ударів, а на місці координує роботу військова адміністрація. Головне, що потерпілих серед мирного населення немає, а інше – відновимо. Ситуацію тримаємо під контролем, - підкреслив Резніченко. 

Пізніше Резніченко додав, що росіяни ударили крилатими ракетами Х-22 з літаків стратегічної авіації. Поцілили  по об’єктах критичної та транспортної  інфраструктури. Серйозні пошкодження гідротехнічних споруд. Попередньо, без постраждалих. Кілька районів Кривого Рогу лишилися  без води. Працюють аварійні служби та рятувальники. 

Раніше ми повідомляли: Ворог ударив ракетами по Кривому Розі: що відомо