Рятувальниця з Дніпра Євгенія Дудка, яка лікувалась в Німеччині понад 9 місяців, повернулась додому (фото)

Після ракетного удару окупантів по Дніпру у квітні 2022 року співробітниця ДСНС Євгенія Дудка разом із рятувальниками вирушила на місце події. Під час роботи рятувальників ворог завдав повторного ракетного удару за тим самим місцем. Євгенія Дудка зазнала тяжких поранень і близько десяти місяців проходила лікування за кордоном.Та зараз повернулася, передає Дніпровська панорама з посиланням на Facebook Євгенії Дудки.

Весь час перебування у Німеччині дівчина щиро ділилася всім, що переживала з тими , хто хвилюється та слідкує за її долею.

   Женя у клініці 2

Відразу після повернення Женя також написала на своїй сторінці й розмістила світлину де вони разом із чоловіком.

   MyCollages (41)

Просто щасливі саме цією хвилиною, цінуємо те, що маємо а особливо людяних людей у нашій житті Дякуємо всім хто долучився до мого перевезення... P.S. Дякую тобі мій коханий Ігор Гетало ти найкращий чоловік в світі , - пише Євгенія

                                   Screenshot_6

Вони одружилися у травні 2022 року. У розпалі війни і майже відразу після того, коли спікерка ДСНС Євгенія Дудка потрапила під  ворожу ракетну атаку. Тоді її буквально повернули до життя дніпровські лікарі і  він, її чоловік Ігор Гетало.

          MyCollages (43) 

Коли після 11-ти операцій було вирішено відправити Женю продовжувати лікуватися до клініки у Німеччині, всі сподівалися що це не затягнеться надовго. Проте розлука вийшла тривалою. Зараз друзі дізналися про повернення Жені з її посту в інтернеті і відразу підтримали її.

                               коментарі

Відновлення здоров'я Євгенії продовжиться. Ще багато треба витримати. Але тепер набагато більше надії. Бо лікують рідні стіни й кохані люди.

                          Женя і Ігор

Раніше ми писали "Тільки наші лікарі дійсно лікують і рятують". Зворушливий пост дніпрянки Євгенії Дудки з німецької клініки.